Zwolle Kappersgroothandel

Zwolle Kappersgroothandel  Het Kappersland Hengelo

Zwolle Kappersgroothandel “Het Kappersland” is de meest professionele kappersgroothandel voor Zwolle en regio.

  • Verzending door heel Nederland, België en Duitsland.

Ervaring uit de praktijk. 

  • Meer dan 100 jaar kapperservaring bij elkaar opgeteld.
  • Wij kennen het kappersvak, omdat ons team jarenlang in de kapsalon gestaan heeft.
  • We weten wat prettig is, wat goed werkt en waar je tegen aanloopt.
  • Ons advies komt van uw collega vakman/vakvrouw!

650 m2 Showroom.

  • Dit alles presenteren we in een sfeervolle, robuuste en ruime showroom. We hebben een speciale afdeling met “eigen import” met specialistische producten.

Levering binnen 1 dag.

  • Bestellingen die voor 15.00 uur bij ons binnen zijn worden de volgende dag geleverd. (Wij verzenden via Post NL).

Acties.

  • Ook hebben wij regelmatig promotionele acties met winstpakkers. Voor de grootverbruikers hebben wij aantrekkelijke kortingen.

Het Kappersland / Het Beautyland Het Kappersland & Het Beautyland  zijn groothandels voor de gehele beautybranche.  Kappersgroothandel Het Kappersland is gespecialiseerd in kappersbenodigdheden en alles voor de barber. Het Beautyland is een onderdeel van Het Kappersland en is de groothandel speciaal voor de Schoonheidspecialiste, Nagelstyliste, Manicure en Pedicure. Gebruik Barbicide, de nummer 1 om te desinfecteren in uw salon. Hygiënisch & veilig werken, Eén en al gebruiksgemak, Barbicide concentraat. Binnen 5 minuten zijn ze volledig gedesinfecteerd, al uw scharen, messen, instrumenten, kammen, borstels en werkplekken! King Talc voor Barbers & Hairstylists ideaal voor bij het scheren of de nekharen uit te borstelen. Ideaal voor- en na het uitscheren van de nek met een scheermes. Onze tip, de huid kan altijd een beetje klam aanvoelen waardoor kleine haartjes van het knippen blijven plakken. Met een heel klein beetje King Talc kan je dan heel gemakkelijk de kleine haartjes van het gezicht en in de nek weg borstelen. Het Beautyland